Dreamstar is een Nederlands merk met internationale bekendheid en allure.

Een merk voor de modebewuste en actieve vrouw, die midden in het leven staat.

 

Dreamstar kenmerkt zich door haar vrouwelijke collecties, vaak met een casual touch en is beroemd om haar comfortabele pasvorm.

Vrouwelijk en stoer is de essentie van het Nederlandse label Poools. Deze mix wordt vertaald in design, draagcomfort, kwaliteit en pasvorm.

En dat zien we terug in de vrouwelijke en stoere styling met aandacht voor details, comfortabele materialen, een goede prijs-kwaliteitverhouding, en een pasvorm die naadloos aansluit bij de volwassen Nederlandse vrouw. Poools wordt gedragen door vrouwen van alle leeftijden die zelfverzekerd en eigenzinnig zijn, met een eigen stijl.

Beaumont ontwerpt modieuze en stijlvolle outerwear voor dames. Met oog voor detail en door de luxueuze afwerking zijn de jassen van Beaumont geschikt voor elk seizoen.

Tramontana, het vrouwenmodemerk dat al 10 jaar stevig verankerd staat binnen zowel de Nederlandse, als de internationale markt.

Met een ijzersterke, eigentijdse signatuur, staat Tramontana garant voor inspirerende collecties. Deze herkenbare signatuur vormt een perfect melange tussen trends, betaalbaarheid, optimale pasvorm en hoogwaardige kwaliteit.